Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

EMI ET LOU SPRL EXPORT

EMI ET LOU SPRL EXPORT

EMI ET LOU SPRL EXPORT

EMI ET LOU SPRL EXPORT

Τα προϊόντα μας

Jams

100% φυσικό (χωρίς πρόσθετα) τοπικά παράγεται Ευρωπαϊκά συστατικά ελαφρύτερο σε θερμίδες Αυτές οι πραγματικές μαρμελάδες παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας συστατικά, είναι 100% φυσικά, δεν έχουν πρόσθετα χρώματα και χωρίς συντηρητικά, μόνο ζάχαρη και λεμόνι. Δημιουργήσαμε κάθε συνταγή μεταβάλλοντας τους συνδυασμούς για να λάβουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά κάθε φρούτου και να αποκτήσουμε έναν τέλειο γάμο φρούτων και ζάχαρης. Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να βυθίζετε τα δάχτυλά σας σε αυτές τις μαρμελάδες! Διατίθεται σε βάζα 215g και 750g. Αποθηκεύστε σε δροσερό χώρο και καταναλώστε αμέσως μετά το άνοιγμα.

Jams

Φράουλες Φρούτα 59% (φράουλες και χυμός λεμονιού), ζάχαρη και πηκτίνη φρούτων

Jams

Σμέουρα Φρούτα 56% (σμέουρα και χυμός λεμονιού), ζάχαρη και πηκτίνη φρούτων

Jams

Morello Κεράσια Φρούτα 56% (κεράσια morello και χυμός λεμονιού), ζάχαρη και πηκτίνες φρούτων

Jams

4 φρούτα Φρούτα 59% (φράουλες, κεράσια morello, ραβέντι, κόκκινες σταφίδες και χυμός λεμονιού), ζάχαρη και πηκτίνη φρούτων

Jams

Άγρια βακκίνια Φρούτα 56% (άγρια βατόμουρα και χυμός λεμονιού), ζάχαρη και πηκτίνη φρούτων

Jams

Βερίκοκα Φρούτα 59% (βερίκοκα και χυμός λεμονιού), ζάχαρη και πηκτίνη φρούτων

Jams

Οι μεγάλοι αδελφοί Όλες οι μαρμελάδες μας είναι επίσης διαθέσιμες σε βάζα 750g, ίδιες συνταγές, ίδια ποιότητα, ιδανικές για επαγγελματίες, μπουφέδες και μεγάλα brunch.

Jams

Συσκευασία δώρου Τα κουτιά δώρων Emi et Lou μπορούν να φτιαχτούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, για δική σας ευχαρίστηση ή για εκείνους των στενών, φίλων ή συναδέλφων σας!

Jams

Χριστουγεννιάτικο δώρο κουτί Τα κουτιά δώρων Emi et Lou μπορούν να φτιαχτούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, για δική σας ευχαρίστηση ή για εκείνους των στενών, φίλων ή συναδέλφων σας!

Εταιρικό προφίλ

Ιστορία

Ο Renaud Craenhals και ο Christophe de Viron είναι φίλοι παιδικής ηλικίας. Και οι δύο προέρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος δεν λέει τίποτα για τις επικούρες αμαρτίες τους: και οι δύο λατρεύουν το γλυκό πρωινό!

Όταν ήταν μόλις 15 ετών, τα δύο αγόρια έδιναν ήδη φρέσκα ψωμάκια και κουλούρια στα ποδήλατά τους για να κερδίσουν χρήματα τσέπης.

Όταν μεγάλωσαν, η έλξη τους για πραγματικά, γευστικά προϊόντα, το είδος που κάνει το brunch το σαββατοκύριακο τόσο νόστιμο, τους οδήγησε να φτιάξουν τα προϊόντα που δεν ανταποκρίνονταν στα πρότυπα τους: νόστιμα προϊόντα πρωινού, με υγιεινά συστατικά, από πρωτότυπες συνταγές, χειροτεχνικό και βιώσιμο.

Με αυτό το σύνολο απαιτήσεων, ο Renaud και ο Christophe πήγαν στη δουλειά!

Στοιχεία επικοινωνίας