Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

SOFRA MATHOT SPRL EXPORT

SOFRA MATHOT SPRL EXPORT

SOFRA MATHOT SPRL EXPORT

SOFRA MATHOT SPRL EXPORT

Τα προϊόντα μας

Εταιρικό προφίλ

Ποιοι είμαστε?

Ιστορία

Το «Beurrerie de Rochefort» ή «Beurrerie Mathot-SOFRA» ιδρύθηκε το 1948 από τον Arthur MATHOT, με τη βοήθεια της συζύγου του. Έκτοτε υπήρξε τακτική επέκταση και τώρα προμηθεύει περισσότερο από το ένα τρίτο της βελγικής αγοράς βουτύρου.

Το 1999, κατόπιν αιτήματος της πόλης Rochefort, ξεκίνησε εκ νέου την παρασκευή τυριού Rochefort, χρησιμοποιώντας τις αυθεντικές συνταγές των Τραπιστών μοναχών που είχαν αναγκαστεί να σταματήσουν τη δραστηριότητά τους λόγω έλλειψης εργατικού δυναμικού.

Για μερικά χρόνια η εταιρεία Mathot-SOFRA εξήγαγε σε γειτονικές και πιο απομακρυσμένες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Κάτω Χώρες, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Κύπρο, και είναι Εξαγωγή όλο και περισσότερο εκτός Ευρώπης: Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή και Άπω Ανατολή.

Τεχνογνωσία / οικονομική σταθερότητα

Διαθέτοντας σχεδόν 60 χρόνια εμπειρίας, η Mathot-Sofra ικανοποιεί ένα απαιτητικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει ζαχαροπλάστες, εστιάτορες και ξενοδόχους ή απλά οικογένειες που εκτιμούν την υπέροχη γεύση του φρέσκου βουτύρου.

Χάρη στην τεχνογνωσία τυριών που έχει αποκτήσει από τους μοναχούς Trappist, το γαλακτοκομείο Rochefort θα επιτρέψει στους πελάτες σας να ετοιμάσουν νόστιμα πιάτα χρησιμοποιώντας νεαρά και μεσαία ωριμασμένα τυριά.
Τα τυριά μεσαίας ωρίμανσης, τα τυριά με φύκια και τα τυριά μπύρας Trappist είναι τα ιδανικά συστατικά για ζεστά μαγειρικά σκευάσματα, όπως «croque-monsieurs» [φρυγανισμένο τυρί σάντουιτς], τυρί σουφλέ, φοντί και ούτω καθεξής.

Χάρη στη συνεχή ποιότητα των προϊόντων της, της υπηρεσίας και της διοικητικής της διαχείρισης, της οικονομικής της σταθερότητας και του σεβασμού της στους κανόνες υγιεινής των τροφίμων, η εταιρεία Mathot-SOFRA αντιπροσωπεύει έναν συνεργάτη αναφοράς από τον οποίο μπορείτε να αγοράζετε βούτυρα και τυριά, και κάθε μέρα προσπαθεί να παραμείνει έτσι.

Για να εξασφαλίσετε την αφοσίωση των πελατών, προσφέρετέ τους ποιοτικά προϊόντα! Επιλέξτε Mathot-Sofra.

Πιστοποίηση ποιότητας και ασφάλιση
Η αλυσίδα παραγωγής μας είναι πιστοποιημένη από
– BRC – Global Standard Food, Έκδοση 5, Επίπεδο Α.
– IFS FOOD – Internarional Food Standard έκδοση 5, ανώτερο επίπεδο.

Οικογενειακή διαχείριση

Οι γιοι και οι κόρες του ιδρυτή, Arthur Mathot, συνεχίζουν τη σταθερή και δυναμική οικογενειακή τους διαχείριση. Βοηθάται στα καθήκοντά τους από κίνητρα και επαγγελματικό προσωπικό.

Ο σεβασμός για τις υγιείς τιμές και μια καλή ατμόσφαιρα εργασίας είναι βασικές λέξεις στον οργανισμό Mathot-SOFRA.

Στοιχεία επικοινωνίας