Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ZAHA GOLD CRETAN FRUITS

ZAHA GOLD CRETAN FRUITS

ZAHA GOLD CRETAN FRUITS

ZAHA GOLD CRETAN FRUITS

Γλώσσες παρουσίασης ιστοσελίδας

Τα προϊόντα μας

ΑΓΓΟΥΡΙΑ

.

ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

.

Γλώσσες παρουσίασης ιστοσελίδας

Εταιρικό προφίλ

Σχετικά με εμάς

Κρητικά Λαχανικά Υψηλής Ποιότητας

  • Η ZahaGold ιδρύθηκε το 1971 στην Ιεράπετρα Κρήτης από τον Γεώργιο Ζαχαριάδακη. Μέχρι τότε η εταιρία επέκτεινε την παρουσία της στην αγορά υπό την καθοδήγηση των δύο παιδιών της Theo και της Veta. Συνεχίζουμε μια περήφανη οικογενειακή παράδοση να προσφέρουμε στους πελάτες μας φρέσκα, κρητικά λαχανικά από το 1971.
  • Ο σκοπός είναι μόνο να παρέχει την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας στους πελάτες μας και να απολαύσετε την πλήρη ικανοποίησή τους.
  • Το 1972 ξεκινήσαμε την εξαγωγή για πρώτη φορά. Η πρώτη μας εξαγωγή ήταν μια σειρά αγγουριών από τη Γερμανία όπου, μετά την Ισπανία, η Κρήτη ήταν ο δεύτερος προτιμώμενος εξαγωγέας.
  • Η εταιρεία μας εξακολουθεί να εξάγει πάνω από 200 φορτία αγγουριών κάθε εποχή, είναι ένας από τους 5 μεγαλύτερους εξαγωγείς στον τομέα.
  • Το 1990 ξεκινήσαμε να εξάγουμε σταφύλια. Έχουμε εξάγει πάνω από 250 φορτία φορτηγών και συμπεριλήφθηκαν στις 10 μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες σταφυλιών στην Ελλάδα.
  • Το 1998 η ZahaGold ήταν η πρώτη ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την εξαγωγή πιπεριών κέρατο σε συσκευασίες των 500gr. Η επιτυχία αυτού του προϊόντος ήταν απροσδόκητη.
  • Το 2005 αναμορφώσαμε πλήρως τις εγκαταστάσεις μας και τις διαδικασίες μας με νέες μονάδες και μηχανές, αποκτώντας έτσι πιστοποιητικά ISO-HACCP και IFS της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία θεωρήσαμε απαραίτητα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Σήμερα, είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξαγωγών πιπεριών στην Ελλάδα. Παράλληλα, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στην τοπική αγορά με περισσότερα προϊόντα όπως ντομάτες, μελιτζάνες, αγγούρι, πιπεριές διαφορετικών ειδών και σε διάφορες πακέτα σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας. Η Zaha Gold συνεχίζει να είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Γλώσσες παρουσίασης ιστοσελίδας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΗΤΗ
 ΣΤΟΜΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, Τ.Κ 72200
ΤΗΛ : 0030 28420 41340 , 0030 28420 41464
ΦΑΞ : 0030 28420 41380
E-MAIL : zaha_gold@yahoo.gr