Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

A.C. VORAS FRUITS FROM ARNISSA EXPORT

A.C. VORAS FRUITS FROM ARNISSA EXPORT

A.C. VORAS FRUITS FROM ARNISSA EXPORT

A.C. VORAS FRUITS FROM ARNISSA EXPORT

Γλώσσες παρουσίασης ιστοσελίδας GR/EN/DE/FR/ES/IT

Τα προϊόντα μας

ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΡΝΙΣΣΑΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Με την γενική παραδοχή ότι η επίτευξη της ανώτερης ποιότητα σε κάθε ποικιλία κερασιών επηρεάζεται από τους παρακάτω παράγοντες Α) ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Β) ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Γ) ΟΡΘΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ και αναγνωρίζοντας ότι ο μοναδικός παράγοντας που δεν μπορεί να ελεγχθεί είναι οι κλιματολογικές συνθήκες , νιώθουμε την απόλυτη χαρά να καλλιεργούμε τα κεράσια Έδεσσας σε μία περιοχή που αγγίζει τις απόλυτες κλιματολογικές απαιτήσεις των ποιοτικών κερασιών . Η οψιμότητα στην συγκομιδή των κερασιών μας από την Έδεσσα που επέρχεται από τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή , παρέχουν την δυνατότητα στους καρπούς να συλλέξουν στον μέγιστο βαθμό τα οργανοληπτικά στοιχεία που απαιτούνται με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιοτική βαθμίδα σε κάθε ποικιλία κερασιών που παράγουμε στον τόπο μας . ( ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ) Παράλληλα νιώθουμε και την απόλυτη ευθύνη να συμβάλλουμε τα μέγιστα στους παράγοντες που απαιτούν την δική μας παρέμβαση ( βελτίωση εδαφολογικών συνθηκών με ετήσιες αναλύσεις του εδάφους , κατάλληλη καλλιέργεια – συντήρηση δέντρων και καρπών ) με τον αδιαπραγμάτευτο στόχο να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο την μέγιστη απόδοση σε ποιοτικά αποτελέσματα στα κεράσια μας από την Έδεσσα. Τα μέλη του συνεταιρισμού μας πέρα από την προσωπική εμπειρία που έχουν στην παραγωγή και τις γνώσεις που μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά , ακολουθούν πιστά το σύστημα που έχουμε αναπτύξει και αναλυτικά αποτελείτε από τακτά σεμινάρια αναβάθμισης της τεχνογνωσίας τους . Παράλληλα με την μεθοδική συνεργασία σε όλη την διάρκεια της χρονιάς με τους πλέον αναγνωρισμένους επιστήμονες ( γεωπόνους ) της περιοχής με στόχο την παρακολούθηση και αναβάθμιση των εδαφολογικών συνθηκών και την ορθολογική καλλιέργεια των κερασιών οι οποίες ακολουθούν πιστά τις απαιτήσεις της κάθε ποικιλίας για την μέγιστη ποιοτική απόδοση τους . Επίσης μεγάλη έμφαση δίνουμε στην ανάλυση και την πιστή ακολουθία των οδηγιών και κανόνων που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του επιπέδου προστασίας της υγιεινής του καταναλωτή . Δεν είναι τυχαίο ότι η πανδημία που ζούμε με τον covid 19 μας βρήκε πλήρως εξοικειωμένους με τις οδηγίες προφύλαξης που ορίσανε οι αρμόδιες αρχές λόγο των εφαρμογών που είδη εφαρμόζαμε σε επίπεδο υγιεινής .

ΜΗΛΑ ΑΡΝΙΣΣΑΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Με την γενική παραδοχή ότι η επίτευξη της ανώτερης ποιότητα σε κάθε ποικιλία μήλων επηρεάζεται από τους παρακάτω παράγοντες Α) ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Β) ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Γ) ΟΡΘΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ και αναγνωρίζοντας ότι ο μοναδικός παράγοντας που δεν μπορεί να ελεγχθεί είναι οι κλιματολογικές συνθήκες , νιώθουμε την απόλυτη χαρά να καλλιεργούμε τα κεράσια Έδεσσας σε μία περιοχή που αγγίζει τις απόλυτες κλιματολογικές απαιτήσεις των ποιοτικών μήλων . Η οψιμότητα στην συγκομιδή των μήλων μας από την Έδεσσα που επέρχεται από τις κλιματολογικές συνθήκες ( υψόμετρο )που επικρατούν στην περιοχή , παρέχουν την δυνατότητα στους καρπούς να συλλέξουν στον μέγιστο βαθμό τα οργανοληπτικά στοιχεία που απαιτούνται με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιοτική βαθμίδα σε κάθε ποικιλία κερασιών που παράγουμε στον τόπο μας . ( ΜΗΛΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ) Παράλληλα νιώθουμε και την απόλυτη ευθύνη να συμβάλλουμε τα μέγιστα στους παράγοντες που απαιτούν την δική μας παρέμβαση ( βελτίωση εδαφολογικών συνθηκών με ετήσιες αναλύσεις του εδάφους , κατάλληλη καλλιέργεια – συντήρηση δέντρων και καρπών ) με τον αδιαπραγμάτευτο στόχο να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο την μέγιστη απόδοση σε ποιοτικά αποτελέσματα στα μήλα μας από την Έδεσσα. Τα μέλη του συνεταιρισμού μας πέρα από την προσωπική εμπειρία που έχουν στην παραγωγή και τις γνώσεις που μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά , ακολουθούν πιστά το σύστημα που έχουμε αναπτύξει και αναλυτικά αποτελείτε από τακτά σεμινάρια αναβάθμισης της τεχνογνωσίας τους . Παράλληλα με την μεθοδική συνεργασία σε όλη την διάρκεια της χρονιάς με τους πλέον αναγνωρισμένους επιστήμονες ( γεωπόνους ) της περιοχής με στόχο την παρακολούθηση και αναβάθμιση των εδαφολογικών συνθηκών και την ορθολογική καλλιέργεια των μήλων οι οποίες ακολουθούν πιστά τις απαιτήσεις της κάθε ποικιλίας για την μέγιστη ποιοτική απόδοση τους .

Γλώσσες παρουσίασης ιστοσελίδας GR/EN/DE/FR/ES/IT

Εταιρικό προφίλ

Ο αγροτικός συνεταιρισμός μας

Τα μέλη του  Αγροτικού συνεταιρισμού Βεγορίτιδα ” Βόρρας ΄΄ είχαν τον πλήρη έλεγχο παράλληλα με την κύρια ευθύνη να παράγουν ποιοτικά φρούτα  << ΚΑΡΠΟΥΖΙ >> , τους έλλειπε να ασχοληθούν με την αποθήκευση την συσκευασία και την πώληση το << ΜΑΧΑΙΡΙ >> , για εμάς η ίδρυση του συνεταιρισμού ήταν ένα φυσικό επακόλουθο των εξελίξεων  

Τα στελέχη μας και η δυναμική τους

Τα στελέχη της εταιρείας μας με πλήρη ευσυνειδησία και υπευθυνότητα εκμεταλλεύονται τις γνώσεις τους παράλληλα με την δίψα για την συνεχή   αναβάθμιση αυτών , με τα αποτελέσματα να είναι ευεργετικά για την καινοτόμο και ραγδαία ανάπτυξη των συνεργασιών που έχει δημιουργήσει με τις αριθμητικές τάσεις να είναι συνεχώς αυξανόμενες .

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις στον επενδυτή – συνεργάτη μας με την συνεχώς αναβαθμισμένη ποιοτική σφραγίδα μας .  

Το όραμα μας

Το όραμα όλων των μελών του συνεταιρισμού μας είναι να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε τα φρούτα μας να είναι αντικείμενο αναζήτησης των καταναλωτών από την παγκόσμια αγορά . 

 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Για εμάς η ανώτερη ποιότητα που θέλουμε να πετυχαίνουμε  στα φρούτα που παράγουμε αποτελεί ισάξιο στόχο με την  αναβάθμιση  του επιπέδου της προστασίας της υγιεινής του καταναλωτή . Με αυτόν τον γνώμονα είμαστε σε συνεχή έρευνα για αναζήτηση των πλέον καταξιωμένων και αναγνωρισμένων υλικών απολύμανσης και σε συνεχή ενημέρωση για την σημαντικότητα της έμφασης που πρέπει να δίνουν τα μέλη μας από την πιο μικρή κίνηση που κάνουν και επηρεάζεται αυτός ο παράγοντας μέχρι την πιο μεγάλη ΄΄ ραντισμοί ΄΄ 

Σημαντικό  ρόλο στην αναβάθμιση του επιπέδου της υγιεινής παίζει και η χρήση απολυμαντικών , τα οποία τυγχάνουν της αναγνώρισης από την παγκόσμια αγορά πέρα των τυπικών εγκρίσεων τους . 

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε στο  +30 6986 641 817 με τον κύριο Γκόγκο Ιορδάνη ο οποίος ως υπεύθυνος επικοινωνίας του συνεταιρισμού μας  διαθέτει τις γνώσεις και την χαρά να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε .

 
 

Γλώσσες παρουσίασης ιστοσελίδας GR/EN/DE/FR/ES/IT

Στοιχεία επικοινωνίας

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ