Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΑΛΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

IDEAL PRODUCT EXPORT

IDEAL PRODUCT EXPORT

IDEAL PRODUCT EXPORT

Τα προϊόντα μας

LUTENITSA

CANS

KETCHUP

TOMATO PASTE

MAYONNAISE

MUSTARD

SOYA SAUCE

GURMET

Εταιρικό προφίλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το IDEAL PRODUCT είναι βουλγαρική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998 ως παραδοσιακό κονσερβοποιείο. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην Περούστικα, στους πρόποδες του όρους Ροδόπη.
Το εργοστάσιο έχει εμβαδόν 7.000 m2 και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες και εξαιρετικά παραγωγικές γραμμές. Η παραγωγική ικανότητα του εξοπλισμού είναι 1.350 τόνοι τελικών προϊόντων ανά μήνα.
Η εμπειρία που αποκτήθηκε με την πάροδο των ετών στην παραγωγή προϊόντων με βάση την ντομάτα και την ασυμβίβαστη ποιότητα επέτρεψε στο Ideal Product να γίνει κορυφαίος παραγωγός κέτσαπ lutenitsa, σάλτσα ντομάτας, μουστάρδα, μαγιονέζα και μαρμελάδα. Δουλεύοντας σκληρά με τα χρόνια έχουμε καθιερώσει το brand IDEAL PRODUCT ως ένα από τα πιο διάσημα και δημοφιλή στην κατηγορία του στη Βουλγαρία. Η εταιρεία μας έχει τη φήμη ως ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία και αξιόπιστο συνεργάτη για τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους και τους πελάτες της.
Η επιτυχία μας βασίζεται στις προσπάθειές μας σε τέσσερις κύριους επιχειρηματικούς τομείς:
Οι υπάλληλοί μας.
Μακροχρόνια, γόνιμη και αμοιβαία επωφελής συνεργασία με τους συνεργάτες μας – προμηθευτές και πελάτες.
Συνεχής δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων. Η συνέπεια στη ποιότητα και τη γεύση είναι η προτεραιότητά μας.
Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά συστατικά και συνεργαζόμαστε με ποιοτικά υλικά, διασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο για τους πελάτες μας.
Το IDEAL PRODUCT έχει εφαρμόσει σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9001-2000.
Όχι μόνο παράγουμε και αναπτύσσουμε τη δική μας μάρκα IDEAL PRODUCT, αλλά παράγουμε προϊόντα με εμπορικά σήματα πολλών πολυεθνικών αλυσίδων λιανικής στη χώρα και τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό.
Εμείς στο IDEAL PRODUCT έχουμε ένα καλά αναπτυγμένο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής που καλύπτει ολόκληρη την επικράτεια της Βουλγαρίας.
Οι κύριοι πελάτες μας είναι λιανοπωλητές με περιφερειακή και εθνική κάλυψη – BILLA, Kaufland, METRO και άλλοι.
Καταφέραμε να καταστήσουμε το IDEAL PRODUCT πρωτοπόρο στο κανάλι HORECA. Τα προϊόντα μας προτιμώνται λόγω της ποιότητας, του κατάλληλου πακέτου τροφοδοσίας και της λογικής τιμής.
Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις με συνεργάτες από τη Ρουμανία, την Ισπανία, την πΓΔΜ, την Αλβανία. Μία από τις προτεραιότητες της εταιρείας μας είναι η αύξηση των εξαγωγών προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας