Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΥΜΩΝ / ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

BIODRINKS LTD EXPORT

BIODRINKS LTD EXPORT

BIODRINKS LTD EXPORT

BIODRINKS LTD EXPORT

Τα προϊόντα μας

“BESST” Romantik

Εκχύλισμα Tribulus terrestris, St. John's Wort (Hypericum perforatum), Ginkgo Biloba, Hawthorn (Crataegus monogyna), Oil Rose (Rosa Damascena). Αυτό το μπουκέτο συνδυάζει το μαγευτικό λεπτό άρωμα του τριαντάφυλλου της Βουλγαρίας, την αναζωογόνηση του ginkgo biloba, την τόνωση του St John wort με τη μαγεία του Tribulus terrestris και του hawthorn. Το ποτό συνδυάζει ένα εκλεκτό εκχύλισμα από βότανα του δάσους και ένα απαλό φινίρισμα του συνδυασμού τους. Το ποτό συνδυάζει ένα εκλεκτό εκχύλισμα από βότανα του δάσους και ένα απαλό φινίρισμα του συνδυασμού τους. The drink combines an exquisite extract of forest herbs and a gentle finish of their combination. Το ποτό συνδυάζει ένα εκχύλισμα πρόστιμο των δασικών βότανα και ένα μαλακό φινίρισμα του συνδυασμού τους. The drink combines a fine extract of forest herbs and a soft finish of their combination.

“BESST” Slim

Εκχύλισμα πράσινου καφέ (Coffea canephora), Melissa (Melissa officinalis), Dandelion (Taraxacum officinale), Vervain (Verbena officinalis), St. John's Wort (Hypericum perforatum), Honey Bush (Cyclopia Intermedia). Αυτό το μπουκέτο συνδυάζει μια απαλή, λεπτή γεύση καφεΐνης, το τονωτικό St John's wort, το αναζωογονητικό vervain, την αρμονική μέλισσα, την πλούσια σε βιταμίνες πικραλίδα, τη μαγεία του πράσινου καφέ και τον μαγικό θάμνο μελιού. Το ποτό έχει ένα εκλεκτό άρωμα καφέ, σε συνδυασμό με ένα εκχύλισμα από βότανα του δάσους και ένα απαλό φινίρισμα του συνδυασμού του

“BESST” Joy

Φυσικός χυμός φραουλών, τουλάχιστον 5%. φυτικό εκχύλισμα: Τσουκνίδα (Urtica dioica), Salvia (Salvia officinalis), Vervain (Verbena officinalis), φύλλα βατόμουρου (Rubus idaeus). Αυτό το μπουκέτο συνδυάζει το μοναδικό άρωμα της σαλβίας, την αποκαταστατική αντοχή του βερβέιν και της τσουκνίδας, το πλούσιο σε βιταμίνες φύλλο βατόμουρου, καθώς και τον φρέσκο χυμό φράουλας που φέρνει χαρά.

“BESST” Active

Φυσικό γκρέιπφρουτ, τζίντζερ και χυμό τσίλι φυτικό εκχύλισμα: Tribulus terrestris, St. John's Wort (Hypericum perforatum), Ginkgo Biloba, Thistle (Onopordum асаnthium), φύλλα βατόμουρου (Rubus idaeus). Το ενεργό αναψυκτικό σας ενεργοποιεί, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την καρδιακή δραστηριότητα. Ο φοβερός συνδυασμός τζίντζερ, γκρέιπφρουτ και τσίλι θα σας εντυπωσιάσει όπως άλλο ποτό μέχρι στιγμής.

Εταιρικό προφίλ

Η ιστορία μας

Το 2007, σε μια πόλη κοντά στη Σόφια, ο τεχνολόγος μας, Nikolay, ερεύνησε την αγορά αναψυκτικών για ένα ποτό που είναι υγιεινό και φυσικό, χωρίς συντηρητικά. Αφού ξεκίνησε τη μελέτη του, διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλά συστατικά που υποστηρίζουν την ανθρώπινη υγεία και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Μια κατηγορία ήταν τα βότανα.

Η συνήθης χρήση βοτάνων έχει τη μορφή τσαγιού ή ως μπαχαρικό σε διαφορετικά γεύματα. Η Nikolay διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ποτό που να προσφέρει βότανα σε ένα έτοιμο για κατανάλωση προϊόν. Επιπλέον, δεν υπήρχε ποτό για τη διατήρηση των βιολογικά ενεργών ιδιοτήτων τους κατά την εξαγωγή τους.

Τότε έρχεται στο μυαλό το ερώτημα πώς να εξαγάγετε αυτές τις ουσίες χωρίς να μειώσετε τις ιδιότητες και τις επιπτώσεις τους.

Εκεί μπήκε η Eleonora. Η Eleonora, ως επιχειρηματίας, του αρέσει να αναπτύσσει καινοτόμες ιδέες και έχει μια πλούσια εμπειρία πίσω της, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα πιο αλκοολούχα ποτά με τις καλύτερες πωλήσεις στην αρχή της νέας χιλιετίας.

Η Nikolay και η Eleonora, μαζί με την ομάδα τους, αποφάσισαν να βρουν τον βέλτιστο τρόπο παράδοσης ενός υγιούς και φυσικού προϊόντος που περιέχει φυτικό εκχύλισμα χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του. Μετά από πολλά πειράματα και μελέτες επί του θέματος, μαζί με ένα εξειδικευμένο ινστιτούτο της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών, δημιούργησαν την καινοτόμο μέθοδο ψυχρής εξαγωγής. Και μέχρι σήμερα ακόμη και αυτή η μέθοδος δεν χρησιμοποιείται από άλλες εταιρείες. Επιτρέπει στα βότανα να διατηρήσουν το 99% των ιδιοτήτων τους στο προκύπτον βιολογικά ενεργό εκχύλισμα. Ένα άλλο σημαντικό ερώτημα ήταν πώς αυτό το εκχύλισμα πρέπει να διατηρείται φρέσκο ​​και βιολογικά ενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, ένα παλιό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Nikolay μετατράπηκε και η ιδέα πήρε μια νέα ζωή – ένα καινοτόμο καπάκι στο οποίο το εκχύλισμα διατηρήθηκε φρέσκο ​​και προστέθηκε στο ποτό ανοίγοντας τη φιάλη αμέσως πριν από την κατανάλωση. Αυτό το όριο προστατεύθηκε από ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Μετά από χρόνια εμπειρίας παραγωγής, η Eleonora και η Nikolay συνειδητοποίησαν ότι είχαν κάτι ξεχωριστό. Σε διάστημα επτά ετών, ανέπτυξαν τις φόρμουλες, τη συσκευασία και το καπάκι. Καθώς παρακολούθησαν μια εμπορική έκθεση στο Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο το 2015, η Nikolay και η Eleonora αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων στο καινοτόμο προϊόν και έλαβαν μια εκπληκτική απάντηση – άτομα από όλο τον κόσμο έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το προϊόν τους. Και έτσι γεννήθηκε το «BESST».

Η αποστολή μας

Η «BIODRINKS» Ltd. είναι μια μικρή καινοτόμος εταιρεία, της οποίας η αποστολή είναι η παραγωγή αναψυκτικών με την επωνυμία «BESST». Τα ποτά παρασκευάζονται με εκχυλίσματα βοτάνων, εξ ολοκλήρου από άγρια ​​βότανα και φυσικά προϊόντα. Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονες καινοτόμες τεχνολογίες εκχύλισης βοτάνων χαμηλής θερμοκρασίας για να δημιουργήσουμε υπέροχα ποτά σε ένα μοναδικό πατενταρισμένο πακέτο.

«Καλύτερο για εσάς!» Αυτά είναι τα «BESST» ποτά, επειδή συνδυάζουν τα δώρα της φύσης, διατηρημένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ώστε να τα έχετε φρέσκα και γεμάτα δύναμη και ζωή! Πρόκειται για μια νέα ιδέα που συνδυάζει την καλύτερη τεχνολογία και φύση!

Στοιχεία επικοινωνίας