Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

J. HORA & CO. GMBH EXPORT

J. HORA & CO. GMBH EXPORT

J. HORA & CO. GMBH EXPORT

J. HORA & CO. GMBH EXPORT

Τα προϊόντα μας

ΜΗΛΑ

Το μήλο είναι μακράν ο πιο σημαντικός τύπος φρούτων στη Στυρία. Η ποικιλία είναι ιδιαίτερα πλούσια εδώ, έτσι ώστε η συγκομιδή να εκτείνεται από τα τέλη Ιουλίου έως τις αρχές Νοεμβρίου. Λόγω των πιο σύγχρονων μεθόδων αποθήκευσης, η περίοδος προσφοράς διαρκεί σχεδόν ολόκληρο το έτος. Από το γλυκό Gala έως τον πικάντικο Crown Prince Rudolf έως το δημοφιλές Golden Delicious, προσφέρουμε όλη τη γκάμα ποικιλιών μήλων

ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Ως εκπρόσωπος για τα περισσότερα από τα μούρα που προσφέρουμε, εδώ είναι η φράουλα που προμηθεύουμε περιφερειακά και διεθνώς. Κατόπιν αιτήματος μπορούμε επίσης να παρέχουμε στους πελάτες μας σμέουρα, φραγκοστάφυλα και φραγκοστάφυλα.

ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ / ΒΕΡΙΚΟΚΑ / ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Τα ροδάκινα, τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα ανήκουν στην πέτρινη οικογένεια φρούτων και προσφέρονται φρέσκα από τους καλλιεργητές φρούτων της Στυρίας το καλοκαίρι. Εφόσον βρισκόμαστε στο "Vulkanland" της Στυρίας, έχουμε επίσης πρόσβαση στα τοπικά προϊόντα του "Vulkanlandbauern" όπως "Vulkanlandmarillen" και "Vulkanlandzwetschken".

ΑΧΛΑΔΙΑ

Το αχλάδι γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Η συγκομιδή αχλαδιών εκτείνεται από τα τέλη Ιουλίου έως τον Οκτώβριο.

Εταιρικό προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστορία μας

1916
Το 1916 η εταιρεία μας βρισκόταν στο «Naschmarkt» στη Βιέννη και είχε ήδη εμπορευτεί φρούτα, λαχανικά και άλλα τρόφιμα.
1950
Στη δεκαετία του 50, ο πρώην ιδιοκτήτης έκανε τις πρώτες οικονομικές επαφές του με τους καλλιεργητές φρούτων της Στυρίας και η εταιρεία εξελίχθηκε σε εταιρεία χονδρικής.
1972
Το 1972 η εταιρεία μετακόμισε στη χονδρική αγορά Βιέννη – Inzersdorf, όπου βρίσκεται ακόμη η τοποθεσία μας στη Βιέννη.
1985
Το 1985 η εμπορική εταιρεία αγοράστηκε από τον Alois Ulz, έναν καλλιεργητή φρούτων της Στυρίας και από τότε ανήκει στην οικογένειά μας.
1994
1994 ιδρύθηκε η ένωση πωλήσεων Markt Hartmannsdorf
2016
Το 2016, 180 περιφερειακοί καλλιεργητές φρούτων ίδρυσαν την ένωση παραγωγών “Obst vom Hügelland” (Fruit from the Hills), η οποία με τη σειρά της δημιούργησε το EOS – Erzeugergemeinschaft Obst Steiermark (Styria Fruit Growers ’Association). Από τότε είμαστε μία από τις 4 εταιρείες συνεργασίας αυτής της νέας και δυναμικής ένωσης παραγωγών!

Στοιχεία επικοινωνίας