Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

FRUTURA OBST AND GEMÜSE GMBH EXPORT

FRUTURA OBST AND GEMÜSE GMBH EXPORT

FRUTURA OBST AND GEMÜSE GMBH EXPORT

FRUTURA OBST AND GEMÜSE GMBH EXPORT

Τα προϊόντα μας

ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Εταιρικό προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Παράγουμε φρούτα και λαχανικά με πάθος –  σήμερα και αύριο.

Είμαστε τρεις αγρότες από την Ανατολική Στυρία, το «Οπωρώνα της Αυστρίας». Το 1998 ενώσαμε μαζί για να επενδύσουμε σε ένα μικρό στεγνωτήριο για αποξηραμένα φρούτα. Ξεκινήσαμε να παράγουμε και να εμπορεύουμε αποξηραμένα αχλάδια. Αυτό ξύπνησε το πάθος μας για φρούτα και λαχανικά.

Το 1999 ιδρύσαμε την DOL Dörrobstland Vertriebs GmbH και το 2002 δημιουργήθηκε η θυγατρική της DOL Frutura Obst & Gemüse Kompetenzzentrum GmbH. Ακολούθησε ένας οίκος συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις ωρίμανσης μπανάνας στην Ευρώπη, μιας εταιρείας εφοδιαστικής φρέσκων τροφίμων, ακόμη και της δικής μας εφοδιαστικής στο εξωτερικό. Σήμερα, περίπου 1.200 αγρότες και ομάδες παραγωγών από 40 χώρες είναι μεταξύ των εταίρων της Frutura. Μέχρι τώρα, το διεθνές πρόγραμμα παραγωγής και μάρκετινγκ περιλαμβάνει 4.500 είδη.

 

Κάθε μέρα, οι υπάλληλοί μας εγγυώνται την καλύτερη δυνατή διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα όσον αφορά την προέλευση και την παραγωγή φρούτων και λαχανικών, τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας προϊόντος (πιστοποίηση IFS Food στο υψηλότερο επίπεδο) και σύγχρονα μέτρα ασφαλείας όσον αφορά την αποθήκευση και υγιεινή.

Αντιμέτωποι με όλες τις μελλοντικές προκλήσεις, στοχεύουμε να ενεργούμε και να διαχειριζόμαστε πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε οι μελλοντικές γενιές να μπορούν επίσης να ζήσουν από αυτήν. Με αυτό εννοούμε ένα βιώσιμο οικονομικό, οικολογικό και κοινωνικά υπεύθυνο μέσο διαχείρισης.

Οι ρίζες μας είναι στη γεωργία. Για το λόγο αυτό, παράλληλα με την εμπορία περιφερειακών και διεθνών φρούτων και λαχανικών, έχουμε επενδύσει έντονα στη δική μας παραγωγή φρούτων και λαχανικών καθώς και σε γεωργικές συνεργασίες: παραγωγή λαχανικών, μαρουλιού και βοτάνων, ρόδια, πατάτες και φρούτα από πέτρα.

Συνδυάζουμε έτσι την παραγωγή, τη διανομή και το μάρκετινγκ. Στη διαδικασία, δίνουμε μεγάλη αξία σε ένα επιπλέον βιώσιμο όφελος από τα προϊόντα μας, τα οποία παράγουμε τόσο οργανικά όσο και συμβατικά.

Στοιχεία επικοινωνίας