Εξαγωγικές εταιρείες από την Ευρώπη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ / ΧΥΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

ROX COMPANY GMBH EXPORT

ROX COMPANY GMBH EXPORT

ROX COMPANY GMBH EXPORT

ROX COMPANY GMBH EXPORT

Τα προϊόντα μας

ROX CLASSIC

Το ROX Classic είναι το κύριο προϊόν μας, μια ωραία και γλυκιά γεύση που τελικά σας παρέχει ενέργεια - όποτε το χρειάζεστε, όπου κι αν το χρειάζεστε. Ευθεία «στο ROX» ή ιδανικό για μικτά ποτά, καλύτερα διατηρημένα με απλή ψύξη. Διατίθεται σε δοχεία λεπτής γραμμής 250 ml, δοχεία 440 ml και φιάλες PET 1,5 λίτρων. ROX Energy Drink Classic. Περιέχει ταυρίνη και καφεΐνη. Παστεριωμένο, ανθρακούχο. Περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 31,5 mg / 100 ml Δεν συνιστάται για παιδιά, διαβητικούς, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες και άτομα ευαίσθητα στην καφεΐνη.

This is the heading

Το ROX Orange είναι το γλυκό και φρουτώδες ενεργειακό μας ποτό. Αφήστε τη γεύση του πορτοκαλιού να διεγείρει τις αισθήσεις σας και να ξεδιψάσει, με καλύτερη ψύξη Διατίθεται σε δοχεία λεπτής γραμμής των 250 ml. ROX Energy Drink τύπου πορτοκάλι με ταυρίνη, καφεΐνη και βιταμίνες. Παστεριωμένο, ανθρακούχο. Περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 32 mg / 100 ml Δεν συνιστάται για παιδιά, διαβητικούς, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες και άτομα ευαίσθητα στην καφεΐνη

ROX AQUA POWER+

.Το ROX Aqua Power + είναι ένα ανθρακούχο μεταλλικό νερό με καφεΐνη και φυσικά άλατα αλλά χωρίς καθόλου ζάχαρη ή θερμίδες. Ιδανικό για καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την υγεία και για όσους αγαπούν να κάνουν σπορ και προπόνηση. Διατίθεται σε δοχεία λεπτής γραμμής των 250 ml. ROX Aqua Power + με καφεΐνη και φυσικά άλατα. Ανθρακούχα. Περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 14 mg / 100 ml

ROX LEMON

Το ROX Lemon είναι το γλυκόπικρο ενεργειακό μας ποτό. Καλύτερα δροσερό, δροσιστική γεύση λεμονιού είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση για το ROX Classic και θα αναζωογονήσει το σώμα και το μυαλό σας. Διατίθεται σε δοχεία λεπτής γραμμής των 250 ml. ROX Energy Drink τύπου λεμονιού με ταυρίνη, καφεΐνη και βιταμίνες. Παστεριωμένο, ανθρακούχο. Περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 32 mg / 100 ml Δεν συνιστάται για παιδιά, διαβητικούς, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες και άτομα ευαίσθητα στην καφεΐνη.

Εταιρικό προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ROX είναι μια αυστριακή εταιρεία με έδρα το Ίνσμπρουκ / Τιρόλο.

Ιδρύθηκε το 1995, το ROX Energy Drink είναι διαθέσιμο σήμερα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Παρουσιάζουμε τα προϊόντα ROX σε πολλές εκθέσεις παγκοσμίως και αναζητούμε πάντα νέους αποκλειστικούς συνεργάτες διανομής.

Πολλά άτομα στην Αυστρία και στις χώρες εταίρους μας ROX παγκοσμίως είναι πάντα εκεί για εσάς και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τα νόστιμα προϊόντα ROX μας – οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Προκειμένου να εγγυηθούμε τους κύριους στόχους μας για την ικανοποίηση των πελατών και την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας, παράγουμε αποκλειστικά στην Αυστρία.

Αναζητούμε συνεχώς αποκλειστικούς συνεργάτες διανομής και εισαγωγείς για τα ροφήματα ROX μας σε όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να λάβουμε την ερώτησή σας. Προσφέρουμε επίσης ιδιωτικές παραγωγές ετικετών με το δικό σας λογότυπο και μπορούμε να σχεδιάσουμε.

ROX ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Βρείτε τους παρακάτω συνεργάτες ROX από την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Spar, Eurospar, Interspar, MPreis, T&G, Metro, C + C Wedl, Lichtenegger, OMP, Fuchs, Trink Fest, Drinkfix Getränkeautomaten, Dollfuß Getränke, Zach Getränke, Fun Power Drink, Getränke Liebhart, Moser, Walzlärr , … και πολλά άλλα.

Διεθνείς συνεργάτες σε:

Αγκόλα, Κονγκό, Γκάνα, Γουινέα, Λιβερία, Μάλι, Νιγηρία… και πολλά άλλα.

Στοιχεία επικοινωνίας

ROX Company GmbH

Eduard-Bodem-Gasse 1 • 6020 Innsbruck

Website :www.roxenergy.com